Младите не се дразнят от комерсиализацията на коледните празници Повишаването на оценката

...
Младите не се дразнят от комерсиализацията на коледните празници Повишаването на оценката
Коментари Харесай

COVID приключи в главите на българите

Младите не се дразнят от комерсиализацията на коледните празници
Повишаването на оценката за по-добра година по отношение на последните три за българското общество може да бъде отдадено на няколко съществени фактора - завърши тематиката с COVID-19, не се случи на България някаква война, налице е някакво политическо стабилизиране на обстановката в страната, както и релативно утешение на инфлацията.

Личната оценка за по-добра година е симптоматика на по-разнообразни фактори, които могат да окажат въздействие в живота на един човек, само че тя също е резултат и от събитията, които ни заобикалят.

Но данните са особени красноречиви, че обстановката към COVID-19, затварянията и изолацията, които трябваше да преживеем, обстановката към в света, смъртните случаи и най-много неизвестността, пред която бяхме сложени, към този момент са забравени и единствено по себе си не ни вършат нещастни и уплашени.

Очевидно съумяваме да се отърсим от въздействието, което пандемията неизбежно имаше върху всеки един от нас и върху обществото като цяло.

Разбира се, не са изненада и оптимистичните упования на българите в персонален проект и за страната през идната година. Естествено е да мечтаем за по-добри времена, а за младите, които са най-оптимистично настроени, е даже наложително. Тези оптимистични настройки са разследване и от повишението на равнищата на утешение в българското общество.

В очевидната комерсиализация на коледните празници беше значимо да измерим до каква степен българите считат, че коледният дух на празниците се е трансформирал.

Близо половината от българите са на мнение, че има смяна. Но забавното в данните са двете групи в българското общество, които се открояват – хората над 40 години считат, че коледният дух се е трансформирал, до момента в който по-младите гледат на Коледа през призмата на комерсиализацията и не се нервират от това.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР